Springfield, a városi gerilla

2009.03.16. 09:42 - írta: avasarlo

Címkék: springfield


E-mailekből, webről, közösségi site-ok hirdetéseiből árad a laza urbán értelmiségi alapmárkájának bónja, aminek kinyomtatásá és felmutatásával 30% kezvezmény jár a cég boltjaiban. Értelme nem sok van a kuponnak, hiszen ennyi erővel a boltra is kitehetnék az egyharmados diszkontot, hogy boldog-boldogtalan felruházkodhasson galléros pólókból.

Ellenben jó kis gerillamarketing ez, több ismerősömtl is megkaptam insider információként: csak neked, csak most. A beavatottak körbeküldözgetik és tervezik a közös nagybevásárlás idejét. A szövegezés még inkább arra játszik, hogy a körön belül érezhesd magd, you are the VIP.

A 30% egyébként már tényleg valamirevaló kedvezmény, de azért kihagyom a hétvégi shoppingot, mert nagyon az a gyanúm, hogy ostromállapotok lesznek a SPF üzleteiben.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://avasarlo.blog.hu/api/trackback/id/tr321030615

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása