Cserpes!

2011.04.05. 17:17 - írta: avasarlo

Címkék: cserpes

Egy másik bolygón élhetsz, ha az elmúlt egy évben nem találkoztál a Cserpes márkanevű tejtermékekkel, joghurtokkal a pesti vagy dunántúli üzletekben. Adalékanyagmentes, egészséges, de NEM BIO termékeket ígér a Kapuváron dolgozó Cserpes István, aki több mint 20 éve űzi a tejes szakmát. Van a fazonban valami ökoszocialista: korábban többször nyilatkozta, hogy a kis- és középtermelő halála az, ha bemegy a hiper üzletláncokba. Éppen ezért kisebb üzletekben és piacokon találni meg az áruit, bár úgy tűnik, kezdi kinőni magát, mert mostanában a legutolsó sarki boltban is felbukkannak a joghurtok.

Ha esetleg nem ugrott be, miről van szó:


Nem reklám, de ahogy elnéztem, annyival nem drágábbak pl. a tejei a gyári áruknál, hogy - amennyiben tényleg tiszta cuccot készít - ne legyen érdemes megvenni. Szintén nem reklám, tényleg így van: én, aki mióta az eszemet tudom, imádom Túró Rudi klasszik pöttyös kiadását, mostanában átálltam a cserpesre, mert kevésbé édes és kevésbé érzem plasztiknak. Nem annyira homogén a töltelék, mint pl. a Pöttyösben, de nem is érződik annyira gyárinak. Aztán lehet, hogy csak az ökomarketingnek dőltem be.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://avasarlo.blog.hu/api/trackback/id/tr782802259

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása