Hallgatóit vegzálja a Radio Cafe

2011.05.26. 11:12 - írta: avasarlo

Címkék: radiocafe

Úgy tűnik, a rádió új tulajdonosa nem kicsit más szellemiségben kommunikál a felhasználókkal. Pár nappal a bejelentés után a meglevő fan base számára bicskanyitogató hangvételű, borzasztó stílusban írt, és helyesírási hibákkal posztok jelentek meg a Cafe Facebook-oldalán.

Az új éra első facebookos posztjában konkréten egy citadellás programot hirdetnek, utána pedig kvázi számon kérik a usereket a lájkok mennyisége miatt. A kommentelők pedig zsigerből nyilván nem a legszerencsésebben reagálnak - bár erre nem is lehet másképpen.

Annyi biztosnak tűnik, hogy a korábbi formájában a Cafe megszűnt létezni, s a Facebookon forrongó hallgatók nem, vagy nem úgy kapják vissza a rádiójukat, ahogy szeretnék.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://avasarlo.blog.hu/api/trackback/id/tr462933786

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása