A Nagy Levin

2006.10.30. 08:08 - írta: avasarlo

Címkék: étterem

Csepel kevésbé frekventált része, panelházak halálos ölelése. Csak úgy véletlenül nem jársz erre, viszont ha határozott céllal jössz ide, a Nagy Levin étterembe, korrekt élményben lesz részed. Az éttermet véletlenül nem fogod megtalálni, a Széchenyi utcáról fogsz lekanyarodni, egy nehezen beazonosítható ponton. Itt , kis üzletek között, egy sikátorszerű allén keresztóül sétálsz be az objektumba. És itt kezdődik a varázslat.

Ha nem olvastál Rejtőt, annyi legyen elég, hogy Nagy Levin légiós körökbebn legendás szakács volt, innen az étterem névadása és az egész hely tematikája. Kezdve az étlappal, ami szinte rejtői olvasmányélményt ígér az ételnevekkel és a hozzá tartozó kommentekkel. Ha végighámozod rajta, biztosan találsz kedvedre valót.

A legutóbbi választás a hagymaleves (korrekt, nagy hagymacafatok), plusz lecsós szelet (karikaburgonyával, három szelet nagy cupák - ütős), desszert már nem fért bele. Ennyi, szerintem indulhatsz: XXI. ker., Széchenyi út 92/B., előtte itt tudsz foglalni: www.nagylevin.hu

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://avasarlo.blog.hu/api/trackback/id/tr47887543

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása