Wellness a Ramada Resortban

2009.01.07. 11:32 - írta: avasarlo

Meglepő módon Káposztásmegyeren, a puszta közepén nyílt meg a magát egyszerűen csak Közép-európa legnagyobb wellnesskomplexumának tituláló szálloda. Nyilván pár héttel a nyitás után ki kellett próbálnunk... A valóban hatalmas épület már az új hídról lejövet látszik, közvetlenül az M0 mellett, ehhez képest letérve az útról meglehetősen nehéz odajutni: hiába van a látóterünkben szinte végig az épület, végül kb egy szervizút jellegű utcácskán keresztül jutunk el hozzá. Első benyomás egy alap szálloda, az feltűnő, hogy már a lobbiban fehér köntösbe csomagolt emberek grasszálnak. A wellness külön recepciót kapott, itt udvarias szervíz segít minket: fürdőlepedő, törölköző és köntös a csomagban foglaltatik, ez végül is korrekt.

Vetkőzés, és már bent is vagyunk. A belső tér rohadt nagy, hm.

A két fő szekció: a fürdőrészben kör alakú medencében úszkálhat, akinek ehhez van kedve, plusz a gyerekesek is itt fürdőzhetnek. Minket persze inkább a szaunarészleg érdekel, amin külön ajtón lehet belépni, de azért a szeparáció nem tökéletes, a kinti zsibongás végig behallatszik. Örülünk, Vincent, a szokásos feszilitik megtalálhatók: szaunák, gőzkabin, merülőmedence, aromakabin. Külön öröm, hogy a szekció egyik fele "természetes szauna", azaz fürdőruha nélküli és 18 éven felülieknek - kis gikszer, hogy az átlag magyar júzer nem fejébe ez nem fér bele, vagy a jeleket nem tudják értelmezni, így végül nekem kell kényelmetlenül éreznem magam, amikor a fürdőruhás meztelen testemtől megrettenve hátrál ki a szaunából, de hasonló feeling, amikor 1 éves kiscsajok rohangálnak körbe vihogva. Ez van, Magyarország 2008-2009.

A wellness kiképzése semmi különös, kissé nekem talán fapados is a fehérre meszelt fal, talán kevésbé spórolhattak volna a mozaikokon, csempéken. Ráadásul ez egy négycsillagos szállodában van. A jegy ár egyébként 6200 forint, ez soknak tűnhet, de végül is pl Esztergomban is hasonló lehet egy kombinált belépő. Az összebenyomás a semleges felé tendál, nem volt rossz, de nem is érzek kínzó vágyat. hogy egyhamar visszamenjek a Ramadába. Legközelebb azért az Aquaworld-öt is megnézzük.

Ramada Resort Budapest
1044 Budapest, Íves út 16.
http://www.ramadaresortbudapest.hu/content.php?id=41

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://avasarlo.blog.hu/api/trackback/id/tr5887461

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása