CBA - rohad-e?

2009.05.27. 15:02 - írta: avasarlo

Címkék: élelmiszer cba

Időpont: kedd este 8 óra körül, helyszín: a Keletivel szemben levő CBA a Baross téren. Főszerepben egy kiló szeletelt kenyér, nem a kis toast-verzió, hanem a hagyományos formátum felvágott, bezacskózott verziója.

Az még hagyján, hogy a mikroméretű helyiséget (nem volt ez nagyobb régebben,amikor még nem cébéa volt?)a lehető legdurvábban fullosra pakolták berendezéssel, áruval, és kb. lehetetlen közlekedni a polcok és raklapok között, de az már sok, hogy a kenyér is rohad. Ez persze csak azután derül ki, hogy cirka tíz percet végigállunk a sorban, hazamegyek és kibontom a kenyeret. A rohadás épphogycsak túlzás, viszont tény, hogy szép kis penészgombák virágoznak a kenyérhéjon. Undorító.

Ja igen: a lejárati idő a cetli szerint még pár nap. Akkor meg hogy? Biztosan csak a paranoia mondatja azt, hogy a cédulát átragasztották.

Szóval megszívatott a bolt, amin a "magyar üzletlánc" tagline olvasható. Persze biztos máshol is előfordul az ilyen...

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://avasarlo.blog.hu/api/trackback/id/tr43887547

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

fuzzbomb 2009.06.23. 15:08:26

Nem biztos, hogy címketrükk, lehet, hogy csak rosszul tárolták és bepállott. Vidd vissza, kicserélik.

Mazsoki 2009.07.14. 21:16:27

Kedves vásárló!
Én vagyok a bolt vezető.Ha lett volna olyan kedves és vissza viszi a boltba a kenyeret bátran állítom,hogy kicserélik!
A cimke átragasztásának nincs értelme mert a beszállítónk az esetleg lejárt terméket maradéktalanul kicseréli(friss szerviz).Ezért fölösleges volna ilyen trükkökkel vevőt veszítenünk.
Ebben a melegben(raktárban 35 fok-üzlettérben 25)sajnos rendszeresen előfordul az említett minőségi hiba,mint azt az elején írtam ilyen esetben az árut szó nélkül kicseréljük vagy az árát vissza adjuk.A történtekért elnézést!
Mészáros Ferenc
süti beállítások módosítása