Levszki-Debrecen: DigiTV fail

2009.08.19. 22:44 - írta: avasarlo

Kiváló opció a meccsek online közvetítése a halandó juzereknek, akik valamilyen okból kifolyólag nem rendelkeznek előfizetéssel. Éppen ezért volt szimpatikus húzás az amúgy visszataszítóan agresszívan nyomuló DigiTV-től a Debrecen sorsdöntő estéjének netes streamje - mivel csak a Digisporton vagy megfelelő szintű tévéelőfizetéssel bíró kocsmában tudnád nézni, itt a soha vissza nem térő alkalom.


Ugye ajándék - ingyen - lónak ne nézd a fogát, de. A közvetítés ez elejétől kezdve erősen szaggatott masszív DSL-en is, már amikor hajlandó volt betöltődni az oldal. Szomorú, de a cég nyilván tudta, hogy a nép zabálni fogja az adást, mégsem sikerült olyan infrastruktúrát beállítani, amivel élvezhető terméket kaptunk volna az arcunkba; a 10 másodpercenként változó kép durván idegesítő hanggal nem több a nullánál, akkor inkább marad a mindenféle portálok "online" (text) közvetítése... Az egészre egyébként akkor untam rá, amikor az online Digisport szerint 0-1 volt a Debrecen javára az 57. percben, ezzel párhuzamosan az origoindex azt állította, hogy már a 82. percben van a meccs, és Czvitkovics góljával 2-1-re megyünk. Ez így parasztvakításnak is kevés, nem hogy szolgáltatásnak.

5 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://avasarlo.blog.hu/api/trackback/id/tr1001324426

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

a katona fehérben 2009.08.20. 08:05:16

A legszebb az, hogy közben egy bolgár tévé online adásán, bár nem a legjobb minőségben, de nagyjából folyamatosan és realtime nézhető volt.

halihalo 2009.08.20. 10:09:21

A bolgárok fényévekkel a digitv technikai szintje felett járnak... Elég, ha megnézel egy műholdas adásukat. Iszonyú szar, kockás-pixeles kép. A gyors mozgásokat alig lehet követni.

andreeew 2009.08.20. 12:37:02

Szerintem dicséretes dolog a digitől, hogy kirakta online a digisportot (sporttv-től mikor várhatnánk ilyet??), az más kérdés, hogy ahogy várható is volt, bedőlt a nagy érdeklődés miatt.
Viszont ha a kedves vásárló nem csak fikázott volna, hanem átnézett volna az indexes Loki fórumba, kb 2 perc alatt talált volna tökéletes streamet...

spanyol inkvizíció 2009.08.20. 23:42:16

a szöveges közvetítésnél nem jobb a rádió? én legalábbis inkább ott hallgattam.
süti beállítások módosítása