Város a város alatt

2007.07.05. 07:42 - írta: avasarlo

Címkék: utazás értelmetlen

Egerben járva kötelező program a püspöki palota alatti fantasztikus pincerendszer - mely tényleg igazi "város a város alatt" - bejárása. Valóban különleges élményt nyújt a föld alatti katakomba. Vagy nem.


Hétvégén Egerben jártunk, ahol tele volt a város a címben említett látványosság plakátjaival: a leírás szerint a kalandos pincerendszerben Eger középkori arca ismerhető meg. Oké, megkerestük, befizettük a 8 kiló beugrót a 3/4 órás vezetésre.


A kövérlászló-bajszos "tulaj" rögtön sztorizni kezd, a történet az ösrobbanástól egészen a tavalyi önkormányzati választásig mindent tartalmaz. Közben vezet mindket a kibetonozott, üres folyosókon. Merthogy ennyi maradt az állítólag középkori katakombából: a hetvenes lvekben az egészet kiöntötték betonnal. Mindegy, nincs idő apellálni, a fazon tolja a sztorikat, elmondja, milyen középkori panoptikumot terveznek százmilliókból a pincébe. Na persze.


Csalódottan jövünk ki, de nem szólhatunk egy szót se: az arc feltehetően marketingisten (város a város alatt - überdurva név), simán eladja a semmit 40 perc sztorizással. Mindegy: ennyit megért. És még mi is adunk neki egy kis reklámot: varosavarosalatt.hu

Ja igen: a wiwen is bejelölheted a pincét.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://avasarlo.blog.hu/api/trackback/id/tr95887499

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása