Wellness Visegrádon

2008.08.18. 08:29 - írta: avasarlo

Esztergomot letudtuk, a következő célpontunk Visegrád, ahol megnézzük a Thermál Hotel Visegrád wellness-szekcióját. Pestről gyorsan kiérünk, a szállodához érve a recepciós visszaküld a főútra: a fürdő külön bejáraton keresztül közelíthető meg. Az első kellemetlen meglepetés: Esztergommal ellentétben itt nincs külön választva a wellness a fürdő többi részétől, így predesztinálható, hogy a kellemes nyári napon tobzódó családok gyerektagjainak sikolyai interferálni fognak a szauna nyugalmával (ez később beigazolódik, rendkívül kellemetlen a folyamatos zaj, illetve az sem túl épületes, hogy a szaunából egy szál törölközőben kilépve, pár darab 8 éves csemetén kell átgázolnod. Nyilván a szállodának így jobb a biznisz, de azért erre nem lehetetlen megoldást találni...).



Ha ezt a zavaró tényezőt kizárjuk tudatunkból, és csak a wellness-szekciót külön kezeljük, kiváló helyet kapunk. A szaunák és a 2 gőzkamra egy hangulatos íves folyosóból nyílik, és az Esztergomból hiányolt csobbanók itt nagyon király kivitelezésben állnak rendelkezésre. Az egészre a pontot a pinehőhelység teszi; az ablak nélküli, kellemesen bevilágított szobában függönyökkel szeparálható nyugágyakban pihenhetünk rá a fárasztó programra.


All in all, a THV nagyon korrekt, a két hely közül nekem ez jött be jobban, a fentiek ellenére is.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://avasarlo.blog.hu/api/trackback/id/tr60887472

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása