Szerinted melyik a legjobb bevásárlóközpont?

2009.04.19. 08:19 - írta: avasarlo

Címkék: plaza

Méghozzá Budapesten. Bejönnek a rózsadombi plázacicák a MOM-ban vagy a Mammutban? Inkább stírölsz Rákosvalahonnan érkezett családokat az Árkádban, kerülgetsz középiskolásokat a Westendben, vagy orosz turistacsoportokat az Arénában?

Akármelyik is, most szavazhatsz kedvenc mallodra. Csak nagyobb helyek pályáznak, helyi egységek (Új Udvar, Budagyöngye és társaik) kimaradnak.

 

5 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://avasarlo.blog.hu/api/trackback/id/tr66887537

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

senderesevece 2009.04.20. 09:58:35

az ingyen parkolás,a jó mozi és a tesco miatt sztem az arena főnyeremény

Teddy Bagwell (törölt) 2009.04.20. 10:00:36

A kedves szavazók melyik kategóriába tartoznak? Jah bocs, ti vagytok az über...

Viktor-a-konyhában · http://viktorakonyhaban.blog.hu 2009.04.20. 10:15:00

az ingyen parkolás, a mozi és a tesco miatt sztem a campona a főnyeremény.

bocs :)

PerverzBabi · http://perverzbabi.blog.hu/ 2009.04.20. 10:22:03

Nekem a Westend van a legmegközelíthetőbb helyen (csak ne a metróaluljáróból...), és szeretem a sokféle éttermét.

CsárliFirpó 2009.04.20. 11:07:41

Nehezen összehasonlíthatók, mindegyik másban előnyösebb.
Vásárolni a hozzám közelsége és jó parkolása ill. nem túl tömegnyomor miatt a Camponában szoktam legtöbbször, pláne az is egy nagy Tescoval van összeépítve ami külön előnye. Azonban átszelve a várost néha az Árkádba is elmegyek a jó bolt-mix miatt. Újabban az Aréna is bejön, hogy nagy alapterületű boltok vannak benne, nem csupa kis kis magánbutik.
Ahol sosem vásárolok az a Westend, azt ha lehet kerülöm, nem igazán bírom a látogatói körét, ott csak néha moziban fordulok meg belvárosi mivolta miatt, de el kell ismerni az összes közül annak a legjobb a kajálda része.
Mammutnak jó a bowling pályája, oda amiatt és a mozija miatt járok. Parkolása viszont horribilis, akárcsak a Westendben. E kettőben a legnagyobb a kivagyi és gusztustalan plázacica ill. kokszolós pasi felhozatal.
Ahol szinte már sosem vagyok az a Duna Plaza és a MOM park. Ez utóbbi elég kicsi is. A Lurdy ház is kiesik, de a Pólus Centerhez nekem már útlevél kell.

Jó lenne ha már több nem épülne és esélye lenne a városközponti utcáknak kicsit magukhoz térni. Ha meg átépítésre adná egyik másik a fejét, célszerű lenne minél nagyobb alapterület
ű boltokat kialakítani a sok kis lyuk helyett, ezeket pedig nívós márkákkal megtölteni.
süti beállítások módosítása