Plural étterem, Infopark

2009.09.02. 11:57 - írta: avasarlo

Címkék: étterem plural

Csillivilli irodai környezet mellé menő étterem jár, így kapta az Infoparkban dolgozó irodai hadsereg, így az origo szerkesztősége is a Plurált - bár tudomásom szerint finoman szólva sem kedvelik a helyet a környéken dolgozók. Mivel azonban nincs más opció, lévén közel s távol ez az egyetlen, ebédidőben gyalogosan rövid idő alatt elérhető kajálda, ez jut.


Párszor nekem is volt szerencsém itt ebédelni, vegyesek a tapasztalataim. A mai rántott gomba pl egész vállalható volt (gomba+rizs+zöldség+kóla=1300 HUF), de ettem már kifejezetten szar rakott zöldséget. Hasznos funkció a salátáspult, ahol korrekt választékból tudod összemixelni a zöldségeidet.


Az étterem egyébként a munkahelyi menza tipikus jegyeit viseli magán, ezek közül alap az olcsó és ingerszegény berendezés - nyilván nem egy toscanai vacsora hangulatát kell elvárni -, az egyenruhás alkalmazottak és az asztaloknál fásultan kajáló irodai munkások. Az épület előtt egyébként kiülős részen is le lehet nyomni az ebédet, már ha van valakinek kedve a 30+ fokban kiülni a betonra.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://avasarlo.blog.hu/api/trackback/id/tr281343957

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bakaohki (törölt) 2009.09.04. 14:47:48

Ettem párszor pluriban, leginkább a vecsésiben (Ferihegy 2-nél, az irodák nevére nem emlékszem, talán Airport Business Park v valami hasonló) és utáltam: elképesztően pocsék volt, a menza szintet nem ütötte meg (igen, tudom finnyás vagyok) - mondjuk nem értem mit várok egy cégtől, amelyiknek a fő profilja a takarítás...
süti beállítások módosítása